Onze Chocolade & Informatie
Belgische chocolade van callebaut.
Die al meer dan 100 jaar een authentiek recept heeft, om zo de Finest Belgian chocolate te maken. Die gewaardeerd word door velen.
DUURZAME CACAO ALS BASIS VOOR ONZE CHOCOLADES
Via het Cocoa Horizons-programma werken we rechtstreeks samen met cacao coöperaties. Zo kopen we alleen 100% duurzame en traceerbare cacaobonen in voor de cacaomassa van Callebaut – het hart en de ziel van onze chocolade.
Allergenen
Gluten: Chocolade, marsepein en gedistilleerde dranken zijn glutenvrije producten; onze producten zijn daarmee glutenvrij. Tenzij anders vermeld
Lactose: Meeste van onze producten bevatten lactose.
Noten: Sommige van onze producten bevatten ook noten, dit staat bij het product in onze webshop vermeld, al onze producten kunnen sporen van noten bevatten.
Soja: Onze chocolade bevat sojalecithine.
Alcohol & Gelatine
Sommige producten bevatten alcohol dat staat bij de producten vermeld. Onze producten bevatten geen gelatine (tenzij anders vermeld).
Bewaren van chocoladeproducten
Onze bonbons en gevulde chocolade producten zijn vier tot zes weken houdbaar, buiten de koelkast en op kamertemperatuur tussen 12 en 18 graden. Daarnaast is onze massieve chocolade (zonder vulling) zo’n drie maanden buiten de koelkast te bewaren.
Kwetsbare producten & verzending
Via de pakketdienst wordt uw bestelling bezorgd. In 98% van de gevallen komen zij op tijd maar soms kan het gebeuren tijdens drukte en/of feestdagen dat uw bestelling is vertraagd.
Tijdens de warmere dagen (boven de 20 graden) van het jaar bezorgen we helaas geen chocolade producten.